Lucrări de construcție pentru obiectivul de investiții „Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd- Crearea unor sisteme de gestionare eficientă a gunoiului de grajd în comuna Independența, judetul Constanța.” (21/NCB/2022)

Data publicarii : 23 Aug 2022

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor deruleaza proiectul „Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti”- Finanţare Adiţională, proiect finanţat de Banca Mondială, şi intenţionează să utilizeze o parte din aceste fonduri pentru achiziția de Lucrări de construcție pentru obiectivul de investiții „ Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd- Crearea unor sisteme de gestionare eficientă a gunoiului de grajd în comuna Independența, județul Constanța.”.

Notă: În această perioadă, în care cu toții întâmpinăm diferite dificultăți ca urmare a epidemiei COVID-19, vă asigurăm că rămânem în continuare la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul contactelor telefonice și/sau e-mailuri. Vom continua să vă informăm punctual despre măsurile luate, astfel încât să ne desfășurăm activitățile comune în cele mai bune condiții posibile. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru eforturile dumneavoastră de a asigura continuitatea colaborării noastre, prin transmiterea documentelor numai în format electronic. Astfel, ne vom atinge obiectivele, protejând în același timp și sănătatea tuturor celor implicați.

Acest anunt a fost publicat astazi, 23 august 2022.

Invitatie de participare _21.NCB.2022

Rezultatele licitatiei_21.NCB.2022