Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Ordinul pentru aprobarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru investiții în pepiniere și tehnologii moderne de producere a puieților forestieri, în capacități de condiționare a semințelor forestiere și în realizarea de rezervații semincere și plantaje forestiere.

Data publicarii : 02 Jun 2022

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin pentru aprobarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru investiții în pepiniere și tehnologii moderne de producere a puieților forestieri, în capacități de condiționare a semințelor forestiere și în realizarea de rezervații semincere și plantaje forestiere".

Ordin | Referat de aprobare

Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile, începând cu data postării proiectului de act normativ, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, persoana de contact fiind domnul Achim Dan, email: dan.achim@mmediu.ro.