Construcție nouă a infrastructurii de transport - port maritim (terminal) în Izmail, raionul Izmail, regiunea Odesa și cale ferată de acces, adiacentă stației Izmail a Sucursalei regionale "Calea ferată din Odesa

Data publicarii : 22 Jun 2022

[15.12.2022]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului studiul de evaluare a impactului asupra mediului (EIA Report), primit din partea Ministerului Protecției Mediului și Resurselor Naturale din Ucraina.

Descarcă document – studiul de evaluare a impactului asupra mediului (EIA Report) pdf, limba engleză .

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii justificate privind documentul afişat spre consultare, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor în Bvd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, București, sau la adresa de e-mail: mihaela.macelaru@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data publicării


[22.06.2022]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului Notificarea Ministerului Protecției Mediului și Resurselor Naturale din Ucraina, conform art.3 al Convenției Espoo, în cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul ”Construcție nouă a infrastructurii de transport - port maritim (terminal) în Izmail, raionul Izmail, regiunea Odesa și cale ferată de acces, adiacentă stației Izmail a Sucursalei regionale "Calea ferată din Odesa”, Ucraina”.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii justificate privind documentul afişat spre consultare, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor în Bvd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, București, sau la adresa de e-mail: mihaela.macelaru@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data publicării.

Descarcă document – Notificare - în limba engleză